Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Audi R8 huren

Is het jouw droom om eens in een Audi R8 V10 te rijden? Wij kunnen deze droom mogelijk maken. Bij ons huur je de Audi R8 voor een ochtend, middag of een hele dag. Wil je nog langer rijden? Ook dat is mogelijk. Onze Audi R8 verhuren wij aan mensen die gaan trouwen en van hun bruiloft een onvergetelijke dag willen maken. De Audi R8 is een plaatje en zeer geschikt om foto’s mee te maken. De auto is ook te huren voor evenementen. Wil je eens mee rijden met een supercar rally maar heb je geen supercar? Het is bij ons mogelijk om de Audi R8 V10 te huren zodat je toch mee kunt doen aan een supercar rally. Met zijn krachtige V10 motor is de Audi R8 V10 een echte supercar. Geniet van het geluid van de V10 en ervaar zijn ongekende kracht!

Audi R8 huren

Wat een geweld! Als je de 5,2 liter V10 Lamborghini motor start krijg je direct kippenvel. Het geweldige geluid van deze motor is niet te evenaren. Zet de Audi R8 V10 in zijn versnelling en je voelt meteen de kracht. Gelukkig is de Audi R8 V10 uitgevoerd met 4 wiel aandrijving. Dit zorgt er voor dat alle krachten netjes over de 4 wielen verdeelt worden. De specificaties liegen er niet om, in 3,8 seconden schiet je naar de 100 kilometer per uur. Gelukkig is de Audi R8 V10 uitgevoerd met keramische remmen, dit zorgt er voor dat je ook weer veilig tot stilstand komt. 

Boek de Audi R8 V10 nu

Beleef de dag van je dromen in onze Audi R8 V10

De Audi R8 V10 huur je al vanaf €499,- Mocht u deze auto willen huren is het goed om ook de voorwaarden te kennen:

Op al onze communicatie en contracten gelden onze algemene voorwaarden, je kan ze inzien door op de link te klikken.

Specificaties Audi R8 V10

Tunnelrun Audi R8 V10 sound on!!

Audi R8 V10 huren

V10 sound

Bruiloft

Wil jij trouwen in onze audi R8 V10? Beleef de dag van je dromen en huur de Audi R8. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op je trouwdag. De auto kun je naar wens ophalen of wij komen hem bezorgen en weer ophalen. Wij kunnen voor u gepersonaliseerde kentekenplaat houders laten drukken met jullie namen of bijvoorbeeld de trouw datum er op. Twijfel je nog ergens over of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Huur onze Audi R8 voor jullie trouwdag

Beleef de dag van jullie dromen en huur onze Audi R8 op jullie trouwdag. Met deze bijzondere auto weet je zeker dat je er een bijzondere dag van maakt. Deze sportieve, toch elegante auto heeft maar liefst 520 PK onder de motorkap zitten. In slechts 3,8 seconden vlieg je naar 100 km/h. Dit komt door zijn V10 Lamborghini motor. De 4 wiel aandrijving zorgt voor een perfecte wegligging. Wanneer je de Audi R8 huurt voor jullie trouwdag weet je dus zeker dat je goed zit!

Audi R8 huren voor trouwdag zonder zorgen

Wanneer je onze Audi R8 huurt voor jullie trouwdag weet je zeker dat je een zorgeloze dag hebt. Dat is wat je natuurlijk ook wil op je eigen trouwdag. Jullie kiezen zelf of je de auto op haalt of wij hem op locatie brengen. Daarnaast is het mogelijk om gepersonaliseerde kentekenplaten door ons te laten plaatsen op de Audi R8. Beleef de dag van jullie dromen en huur onze Audi R8 voor jullie trouwdag