Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Droomauto huren

Droomauto huren bij Dreamcar4rent

Sportieve auto’s voor een droomrit, luxe auto’s voor een bruiloft. Je droomauto huur je bij Dreamcar4rent. Huur bijvoorbeeld onze Audi R8 met V10 Lamborghini motor. Dit prachtige staaltje Duitse techniek brengt je echt in extase en mag met recht een droomauto worden genoemd. In slechts 4,3 seconden word je van 0 tot 100 geblazen. Met haar 540 PK is het geluid van de brullende motor een ervaring opzich!

Droomauto huren zonder gedoe

Bij ons geen kleine lettertjes of extra kosten achteraf. What you see is what you get. Huur je droomauto voor een vast bedrag per dagdeel en geniet van deze overweldigende rit. Liever een privéchauffeur erbij? Dat kan! Je kunt je droomauto huren inclusief chauffeur voor bijvoorbeeld een bruiloft.

All-in droom auto huren

Bij ons geen kleine lettertjes wanneer je een trouwauto huurt. Alle prijzen die vooraf zijn afgesproken zijn geldig. Je komt dus nooit meer voor verassingen te staan. Een trouwauto huur je dus snel, gemakkelijk en flexibel bij Dreamcar4rent!

Droom auto huren 

Willen je een dag je droom auto huren? huur dan een droom auto bij ons in Tholen. Wij verhuren onze auto’s door heel Nederland.

Bij Dreamcar4rent zetten wij ons maximaal in om jullie een onvergetelijke dag te geven. Huur een van onze exclusieve auto’s voor een onvergetelijke dag.

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droom auto op locatie te bezorgen. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Dennis Verpaalen
@dennisverpaalen
Lees verder
In een woord een top ervaring! Het geluid van de Audi R8 is adembenemend. Het moment dat je achter in je stoel wordt gedrukt door de acceleratie is iets om nooit te vergeten.
Stephan De bruin
Lees verder
Een betrouwbaar, enorm vriendelijk en keurig bedrijf die zijn afspraken nakomt! Zeer aan te raden! Ook de communicatie is zeer goed! Een dikke pluim👍🏽
Previous
Next