Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Exclusieve auto huren Nederland

Huur jouw exclusieve auto in Nederland

Ben jij op zoek naar cadeau voor een vriend of vriendin? Wil je zelf een droomrit in een supercar of exclusieve luxe auto? Zoek niet verder! Dreamcar4rent verhuurt exclusieve auto’s door heel Nederland. Er zit voor iedereen wel een auto tussen. Of jij nu op zoek bent naar een exclusief cadeau of een auto voor een bruiloft.

Exclusieve sportauto huren Nederland

Wil je een rit maken in één van de meest gewilde auto’s in Nederland? Huur onze exclusieve Audi R8! Deze auto geeft jou een adrenaline boost als nooit gedacht. In 4,3 seconden brengt deze auto je van 0 naar 100 km/h. Zijn V10 Lamborghini motor zorgt voor een ongekend geluid. Wil jij deze exclusieve sportauto huren in Nederland? Neem snel contact met ons op.

Luxe auto huren in Nederland

Meer op zoek naar een luxe auto in Nederland? Voor bijvoorbeeld je bruiloft? Denk dan eens aan onze Maserati Granturismo. Ook deze exclusieve auto is te huur door heel Nederland. Naast zijn elegante uitstraling heeft ook deze auto een behoorlijke motor onder de kap. Met zijn V8 Ferrari motor is deze auto niet alleen elegant, maar ook bloedsnel.

Exclusieve auto huren Nederland

Wil jij een mega vet cadeau geven aan een vriend of familie lid? Of wil je zelf eens een mooie rit maken in een exclusieve auto? Wij van Dreamcar4rent verhuren de mooiste exclusieve auto’s door heel Nederland.

Een echte sportwagen huren

Ben jij van plan om te rijden in de meeste sportieve Audi die ooit op de markt is gebracht? Je huurt onze exclusieve Audi al vanaf €499,- Laat de adrenaline door je bloedvaten stromen. De Audi is voorzien van een Lamborghini 5.2 liter C10 motor die er voor zorgt dat je in ongeveer 4 seconden naar de 100 schiet. Ook het geluid van de Audi R8 V10 is sensationeel. Hij brult en jankt in je rug.

Luxe auto huren in Nederland

Ben je meer opzoek naar luxe en klasse? Wij hebben voor jou onze Maserati Granturismo. Deze Italiaanse charmeur is uitermate geschikt voor bruiloften of andere evenement waar een luxe uitstraling gewenst is. 

Audi R8 V10

Maserati Granturismo