Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Italiaanse trouwauto

Italiaanse trouwauto huren? Dat doe je bij Dreamcar4rent

Staat jullie bruiloft in het teken van de Italiaanse sfeer, huur dan onze Maserati Granturismo. Deze Bella Donna steelt gegarandeerd de show op jullie Italiaanse bruiloft. Onze Maserati bezit de mooist klinkende V8 motor ooit gebouwd. De motor is afkomstig van Ferrari.  

Italiaanse trouwauto voor jullie La Dolce Vita bruiloft

Bij Dreamcar4rent nemen we het verhuren van trouwauto’s heel serieus. Jullie trouwdag draait nu eenmaal om jullie. Wanneer jullie een trouwauto huren bij Dreamcar4rent nemen we al je zorgen uit handen. Jullie kunnen zelfs de gehele dag rondgereden worden door een privéchauffeur.

Duidelijke afspraken bij het huren van jullie Italiaanse trouwauto

Bij ons geen kleine lettertjes wanneer je een trouwauto huurt. Alle prijzen die vooraf zijn afgesproken zijn geldig. Je komt dus nooit meer voor verassingen te staan. Een trouwauto huur je dus snel, gemakkelijk en flexibel bij Dreamcar4rent!

Italiaanse trouwauto huren

Willen jullie trouwen in een echte Italiaanse bolide? huur dan een Trouw auto bij ons in Tholen. Wij zorgen voor het echt la dolce vita gevoel bij het huren van onze Italiaanse trouwauto

Bij Dreamcar4rent zetten wij ons maximaal in om jullie een onvergetelijke bruiloft te geven. Huur een van onze Italiaanse auto’s voor een onvergetelijke dag.

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droomauto op locatie te bezorgen. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jullie trouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Weddingplanner:

Wij werken samen met een weddingplanner, mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie dag tot in de puntjes kan verzorgen kijk dan op de we website van Cheyennepepper.