Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Maserati Granturismo huren

Heb jij altijd al eens in een echt Italiaans raspaardje willen rijden? Huur onze charmante Maserati Granturismo en beleef de dag van je dromen. De Maserati Grantursimo doet het uitzonderlijk goed op jullie bruiloft. Zijn weelderige lijnen in combinatie met zijn chique interieur maken het de meest geschikte trouwauto die er bestaat! Zijn jullie op zoek naar een trouwauto? Kom eens bij ons langs en laat je overtuigen door de Maserati. Zijn krachtige maar bescheiden Ferrari V8 motor maken een radio overbodig. De motor is ooit uitgeroepen tot mooist klinkend V8 motor ooit! 

Maserati Granturismo

Wat een charmeur! Als je de 4,2 liter V8 Ferrari motor start krijg je direct kippenvel. Het geweldige geluid van deze motor is niet te evenaren. Zet de Maserati Granturismo in zijn versnelling en je voelt meteen de kracht. De Maserati is een echte gentlemans ride toch liegen de specificaties er niet om, in 4,8 seconden schiet je naar de 100 kilometer per uur.

Boek de Maserati Granturismo nu

Beleef de dag van je dromen in onze Maserati Granturismo

De Maserati Granturismo huur je al vanaf €499,- Mocht u deze auto willen huren is het goed om ook de voorwaarden te kennen:

Op al onze communicatie en contracten gelden onze algemene voorwaarden, je kan ze inzien door op de link te klikken.

Specificaties Maserati Granturismo

Bruiloft

Wil jij trouwen in onze Maserati Granturismo? Beleef de dag van je dromen en huur de Maserati Granturismo. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op je trouwdag. De auto kun je naar wens ophalen of wij komen hem bezorgen en weer ophalen. Wij kunnen voor u gepersonaliseerde kentekenplaat houders laten drukken met jullie namen of bijvoorbeeld de trouw datum er op. Twijfel je nog ergens over of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.