Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Over ons

Bij Dreamcar4rent doen we niet zomaar iets. Eigenaar Mathijs Ubels wil zijn passie voor auto’s overbrengen op jou. Vanaf het moment dat hij de Audi R8 met V10 motor in bezit had wist hij dat hij hier iets bijzonders mee moest doen.

Wij willen het rijden in een supercar of exclusieve auto voor iedereen bereikbaar maken. 

Verhuur en bruiloften

Mensen blij maken. Dat is het motto van Dreamcar4rent. Want wij bezorgen mensen een onvergetelijke dag. Je kunt een van onze exclusieve auto’s huren voor een rit of voor bijvoorbeeld een bruiloft. Zakelijk event? Geen probleem. Huur één van onze exclusieve auto’s.

Altijd bereikbaar

Je kunt contact opnemen op jouw manier. Vul ons boeking of offerte formulier in, of bel ons. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en reageren binnen 24 uur op jouw aanvraag.

Wil jij meer weten over Dreamcar4rent? Neem dan contact met ons op. Ben jij benieuwd naar onze auto’s? Bekijk de gallerij.

Mathijs Ubels

Eigenaar

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door exclusieve auto’s. Mijn hele leven ben ik al actief in de mobiliteitsbranche. Mijn opleiding begon met MBO autotechniek en eindigde met een diploma van de IVA in Driebergen.  

Dreamcar4rent

Ambachtsweg 22

4691SC Tholen


mathijs@dreamcar4rent.nl


Telefoon: 0166-611902

Whatsapp: 0166-611902