Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Speciale auto huren

Speciale auto huren voor bijzondere momenten

Of je nu gaat trouwen, een gala hebt of je wilt iemand gewoon verassen. Bij Dreamcar4rent huur je voor ieder speciaal moment een passende auto. Bij ons kun je snel en voordelig een speciale auto huren voor je bruiloft, feestje of als cadeau.

Speciale sportieve auto huren

Ben je op zoek naar een adrenaline kick? Wil jij achterover gedrukt worden in je stoel? Wij verhuren speciale sportieve auto’s al vanaf €499. Kies bijvoorbeeld voor een rit is onze Audi R8 met V10 Lamborghini motor. Deze zeer exclusieve auto schiet in 3,8 seconden van 0 tot 100 km/h. Dit komt dankzij zijn 520 PK motor. Met zijn 4 wiel aandrijving zorgt hij voor een perfecte wegligging. Wil jij deze speciale sportieve auto huren? Wacht niet langer!

Luxe speciale auto huren

Toch liever een speciale luxe auto huren voor bijvoorbeeld een bruiloft? Dat kan! Huur onze Maserati Granturismo. Deze Italiaanse parel laat je een beleving ervaren om nooit te vergeten.
Met haar V8 Ferrari motor blaast deze elegante auto je in 4,8 seconden tot 100 km/h.

Speciale auto huren

Wij verhuren de mooiste auto’s voor ieder moment. Heb jij een gala of bruiloft en wil je graag de show stelen? Huur dan nu een van onze speciale auto’s. Wij kunnen jouw speciale dag volledig ontzorgen waardoor je focus kunt houden op het doel van jou speciale dag. Het is bij ons mogelijk om een van onze speciale auto’s op te komen halen in Tholen maar wij zijn ook in de gelegenheid om een van onze speciale auto’s op locatie af te leveren. Onze worden voor iedere huur periode van binnen en van buiten grondig gewassen zodat je altijd een nette auto mee neemt.