Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouw auto huren Brabant

Voor iedereen een trouwauto te huur in Brabant

Bij Dreamcar4rent bieden we een ruim assortiment aan trouwauto’s. Zo is er voor ieder wat wils. Van een stoere sportieve auto tot elegante auto’s. Jullie trouwauto in Brabant huur je bij Dreamcar4rent. Onze trouwauto’s zijn door heel Brabant te huren met of zonder chauffeur.

Sportieve trouwauto huren in Brabant

Zijn jullie gek op snelheid? Dol op sportauto’s? Dan kan een sportieve trouwauto niet ontbreken op jullie bruiloft! Kies bijvoorbeeld voor onze Audi R8. Deze stoere auto heeft niet alleen de looks maar ook het geluid en snelheid. Onze Audi R8 beschikt over een V10 Lamborghini motor. Willen jullie deze trouwauto huren in Brabant? Neem dan snel contact met ons op.

Luxe trouwauto huren in Brabant

Toch liever iets meer luxe op jullie bruiloft? Huur dan een van onze luxe trouwauto’s door heel Brabant. De Maserati Granturismo is hier een mooi voorbeeld van. Een echte klasse apart. Deze Italiaanse supercar kenmerkt zich door elegantie en stijl. Ondertussen heeft ook zij onder de motorkap een behoorlijk pittige V8 Ferrari motor liggen. Onze briljante Maserati Granturismo huur je door heel Brabant