Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouwauto huren Breda

Trouwauto huren in de omgeving Breda

Jullie gaan trouwen. Dat is natuurlijk fantastisch! Voor deze mooie dag wens je ook een mooie trouwauto. De mooiste trouwauto’s in Breda en omstreken huur je bij Dreamcar4rent. We bieden een uiteenlopend assortiment trouwauto’s om jullie bijzondere dag nog mooier te maken.

Sportieve of luxe trouwauto huren Breda

Of je nu een sportieve of luxe trouw auto wilt huren in Breda en omgeving, we bieden het allemaal. Met onze Audi R8 met V10 Lamborghini motor staan worden jullie zeker gezien. Deze sportieve trouwauto uit omgeving Breda huur je tegen een zeer scherp tarief en de mogelijkheid om door een privéchauffeur rond gereden te worden. Liever wat meer luxe? Met onze Maserati Granturismo weet je zeker dat je in stijl aankomt. Deze elegante Italiaanse auto is ook met privéchauffeur te boeken.

Makkelijk en snel trouwauto huren Breda

Zijn jullie op zoek naar een fantastische trouwauto? Deze huur je makkelijk en snel in Breda en omstreken bij Dreamcar4rent. Onze prachtige auto’s en uitstekende service bieden jullie een dag onvergetelijke dag.

Trouw auto huren Breda

Gaan jullie trouwen in Breda? huur dan een Trouw auto bij ons in Tholen. Wij verhuren onze auto’s door heel Zeeland.

Bij Dreamcar4rent zetten wij ons maximaal in om jullie een onvergetelijke bruiloft te geven. Huur een van onze exclusieve auto’s voor een onvergetelijke dag.

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droomauto op locatie te bezorgen. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jullie trouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Weddingplanner:

Wij werken samen met een weddingplanner, mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie dag tot in de puntjes kan verzorgen kijk dan op de we website van Cheyennepepper.