Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouw auto Middelburg

Huur jullie trouw auto in Middelburg nu bij Dreamcar4rent

Willen jullie op jullie bruiloft een bijzondere trouw auto? Wij bieden jullie de mooiste auto’s in de omgeving van Middelburg. Jullie hebben de keuze uit onze exclusieve Audi R8 V10 of liever iets meer luxe? Kies dan voor de Maserati Granturismo met zijn Ferrari V8 motor. Trouwen in Middelburg doe je niet zonder een auto van Dreamcar4rent.

De dag van je leven in een auto van Dreamcar4rent

Wij nemen het verhuren van trouw auto’s heel serieus. Op jullie trouwdag draait alles om jullie. Wij zijn in staat jullie compleet te ontzorgen, zo kunnen wij onze trouwauto’s in Middelburg komen bezorgen en weer ophalen  bij jullie op locatie. Toch liever zelf een trouwauto bij ons ophalen? Ook geen probleem! Onze Porsche Panamera of Maserati Granturismo is ook te boeken met prive chauffeur!

Trouw auto huren in Middelburg zonder zorgen

Willen jullie een trouwauto in Middelburg huren bij ons? Wij maken duidelijke en heldere afspraken. Jullie weten van te voren exact waar jullie aan toe zijn. Onze trouwauto’s worden punctueel onderhouden, hierdoor kunnen wij een zorgeloze trouwdag garanderen. Willen jullie meer informatie over het huren van een trouwauto in Middelburg? Schroom niet en neem contact met ons op.

Jullie trouwauto in Middelburg

Willen jullie trouwen in Middelburg? huur dan een trouw auto bij ons in Tholen. Naar wens kunnen wij de trouwauto bij jullie komen bezorgen en weer ophalen.

Wij van Dreamcar4rent zullen er alles aan doen om net dat beetje extra te geven op jullie onvergetelijke trouwdag. 

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droomauto op locatie te bezorgen. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jullie trouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Weddingplanner:

Wij werken samen met een weddingplanner, mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie dag tot in de puntjes kan verzorgen kijk dan op de we website van Cheyennepepper.