Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouwauto Brabant

Jullie trouwauto in Brabant voor de mooiste bruiloft

Wij verhuren de mooiste trouw auto’s in Brabant, Huur de Audi R8 V10 als je opzoek bent naar een exclusieve auto voor je bruiloft? Liever iets meer stijl en klasse? Wij hebben ook onze Maserati Granturismo beschikbaar voor jullie droom bruiloft.

De mooiste trouw auto's nu beschikbaar in Brabant

Bij Dreamcar4rent huur jejullie exclusieve auto al vanaf €499,- Wij proberen de kosten van onze verhuur auto’s zo laag mogelijk te houden om het voor iedereen mogelijk te maken om een mooie trouw auto te huren. Wij verhuren onze trouw auto’s door heel Brabant. Jullie kunnen ook gebruik maken van onze breng en ophaal service. Ook hiervoor geld dat wij jullie trouw auto door heel Brabant kunnen bezorgen en ophalen.

Zonder zorgen huren jullie de mooiste trouw auto's

Willen jullie een trouw auto huren in Brabant? Wij maken duidelijke afspraken met jullie zodat jullie nooit voor onaangename verassingen komen te staan. Gevestigd in Tholen zitten wij aan de rand van Brabant. Jullie trouwauto word voor aanvang van de huurperiode compleet gewassen van binnen en van buiten.

Trouw auto Brabant

Willen jullie trouwen in Brabant? huur dan een Trouw auto bij ons in Tholen. Wij verhuren onze auto’s door heel Brabant.

Bij Dreamcar4rent zetten wij ons maximaal in om jullie een onvergetelijke bruiloft te geven. Huur een van onze exclusieve auto’s voor een onvergetelijke dag.

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droomauto op locatie te bezorgen door heel Brabant. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jullie trouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Weddingplanner:

Wij werken samen met een weddingplanner, mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie dag tot in de puntjes kan verzorgen kijk dan op de we website van Cheyennepepper.