Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouwauto Goes

De mooiste trouwauto’s in Goes

Zijn jullie op zoek naar een trouwauto in Goes en omgeving? Zoek niet verder. Dreamcar4rent uit Tholen is bij jullie om de hoek. Bij ons huur je de mooiste trouwauto’s in de regio Goes. Stroomt jullie bloed sneller van een sportieve supercar? Of kiezen jullie liever een luxe trouwauto? We bieden een zeer uitgebreid assortiment.

Trouwauto Goes met of zonder privéchauffeur

Bij Dreamcar4rent gaan we net een stap verder om jullie speciale dag nét even iets exclusiever te maken. Zo kies je bij ons of je een trouwauto in de regio Goes huurt mét of zonder privéchauffeur. Daarnaast is het mogelijk om met gepersonaliseerde kenteken platen op jullie trouwauto door Goes te rijden.

Trouwauto Goes tegen vaste scherpe prijs

Bij ons geen kleine lettertjes. Jullie trouwauto in Goes huur je tegen een vast, scherp tarief. Zonder gedoe. We houden van transparant zijn en de uitgebrachte offerte is dan ook de definitieve prijs. Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op.

Trouwauto huren Goes

Gaan jullie trouwen in Goes? Huur dan jullie trouwauto bij Dreamcar4rent. Wij zijn gevestigd in Tholen op 20 minuten afstand van Goes 

Wij doen er alles aan om jullie volledig zonder zorgen van een trouwauto te voorzien. Wij zijn ontzettend zuinig op onze trouwauto’s waardoor jullie altijd voorzien zijn van een trouwauto in top staat. 

Service:

U kunt er bij ons voor kiezen om de trouwauto te laten bezorgen in Goes maar als jullie het leuker vinden om de auto bij ons in Tholen op te halen is dat natuurlijk ook geen probleem. Onze auto’s worden vol getankt mee gegeven. Jullie beginnen dus ontspannen aan jullie trouwdag.

Weddingplanner:

Mochten jullie nog niet voorzien zijn van een weddingplannner kunnen wij Cheyenne ten zeerste aanraden. Zei kan jullie adviseren in alles wat met bruiloften te maken heeft Cheyennepepper.