Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouwauto huren Rotterdam

Huur jullie trouwauto in Rotterdam

Fantastisch! Jullie gaan trouwen! Op deze speciale dag willen jullie ongetwijfeld rondrijden of rondgereden worden in een mooie trouwauto. Dreamcar4rent verhuurt trouwauto’s in de regio Rotterdam tegen een scherpe prijs. Bij ons huur je een luxe of sportieve trouwauto in Rotterdam met de beste service. Zo kiezen jullie of je de trouwauto in Rotterdam de hele dag zelf wil huren of dit met een privéchauffeur willen.

Sportieve of luxe trouwauto huren Rotterdam

We bieden een uitgebreid assortiment aan trouwauto’s. Houden jullie van snelheid en PK’s onder de motorkap? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Audi R8 met V10 Lamborghini motor. Met deze auto wil je gezien worden en word je ook gezien. De trouwauto is te huren in Rotterdam en omgeving voor een halve of hele dag. Liever wat meer romantiek? Huur dan bijvoorbeeld de Maserati Granturismo. Dit Italiaanse plaatje zorgt gegarandeerd voor mooie trouwfoto’s. Ook deze trouwauto is te huren in Rotterdam en omstreken.

Trouwauto huren in Rotterdam? Geen kleine lettertjes

Bij Dreamcar4rent houden we van transparantie. Jullie huren je trouwauto in Rotterdam tegen een scherpe prijs zonder verborgen kosten. De afspraken zijn transparant en wijzigen tussendoor niet. Zo hoeven jullie je op deze bijzondere dag geen zorgen te maken over de trouwauto. Wij zorgen samen met ons deskundig team voor jullie mooiste dag!

Trouw auto huren Rotterdam

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen in Rotterdam. WIj verhuren de mooiste auto’s voor jullie droom bruiloft in Rotterdam.

Wij van Dreamcar4rent doen er alles aan om jullie een mooie en vooral bijzondere trouwdag te bezorgen. Hebben jullie bijzondere wensen? Wij doen er alles aan om jullie de bruiloft van je dromen te geven.

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droomauto op locatie te bezorgen. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jullie trouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Weddingplanner:

Wij werken samen met een weddingplanner, mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie dag tot in de puntjes kan verzorgen kijk dan op de we website van Cheyennepepper.