Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouwauto huren zonder chauffeur.

Zelf rijden op jullie bruiloft

Willen jullie een bijzondere auto huren voor jullie bruiloft en hebben jullie geen chauffeur nodig? Bij Dreamcar4rent is het mogelijk om alle auto’s zelf te besturen. Jullie krijgen bij aanvang van de huurtermijn een duidelijke uitleg over de auto zodat jullie altijd zorgeloos op pad gaan.

Trouwauto huren zonder chauffeur.

Bij dreamcar4rent huren jullie de mooiste trouwauto huren zonder chauffeur. Onze auto’s zijn speciaal voor de verhuur verzekerd, wij bieden dus altijd een totaalpakket aan. Bij het huren van een trouwauto zitten 200 kilometer vrij rijden in begrepen. Je kunt dus ook nog even een blokje om met een van onze trouw auto’s

Geen zorgen bij het huren van een trouwauto

Bij ons geen gedoe, wij maken van te voren duidelijke afspraken zodat jullie weten waar je aan toe bent. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Na het maken van een boeking op onze site sturen we jullie zo snel mogelijk het huurcontract toe. Je hebt dan ook nog de tijd om het contract door te lezen voordat je tekent. Mochten jullie verder nog vragen hebben kunnen jullie altijd contact met ons opnemen

Trouwauto huren zonder chauffeur

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij Dreamcar4rent zijn jullie aan het juiste adres voor het huren van jullie trouwauto huren zonder chauffeur.  

Service:

Hebben jullie bijzondere wensen om jullie bruiloft extra speciaal te maken? Laat het ons weten! Wij doen alles voor een tevreden klant.