Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Trouwauto huren


Trouwauto huren? Dat doe je bij Dreamcar4rent

Zijn jullie op zoek naar een trouw auto? De meest exclusieve trouw auto’s huur je bij Dreamcar4rent. Wij bieden een groot aanbod auto’s voor bijzondere momenten. Kies bijvoorbeeld voor een snelle en sportieve Audi R8. Liever een luxe trouwauto huren? Overweeg dan onze Maserati Granturismo of Porsche Panamera.

Trouwauto huren voor jullie bijzondere dag

Bij Dreamcar4rent nemen we het verhuren van trouw auto’s heel serieus. Jullie trouwdag draait nu eenmaal om jullie. Wanneer jullie een trouw auto huren bij Dreamcar4rent nemen we al je zorgen uit handen. Jullie kunnen zelfs de gehele dag rondgereden worden door een privéchauffeur.

All-in trouwauto huren

Bij ons geen kleine lettertjes wanneer je een trouw auto huurt. Alle prijzen die vooraf zijn afgesproken zijn geldig. Je komt dus nooit meer voor verassingen te staan. Een trouw auto huur je dus snel, gemakkelijk en flexibel bij Dreamcar4rent!

Trouwauto huren

Bij Dreamcar4rent zetten wij ons maximaal in om jullie een onvergetelijke bruiloft te geven. Huur een van onze exclusieve auto’s voor een onvergetelijke dag.

Service:

U kunt een van onze auto’s bij ons ophalen op onze locatie in Tholen maar het is ook mogelijk om jullie droomauto op locatie te bezorgen. Wij brengen de auto volledig vol getankt en gepoetst op jullie trouw locatie. De auto’s zijn bij ons in eigen beheer waardoor de auto’s goed onderhouden zijn en wij jullie een zorgeloze dag kunnen garanderen.

Weddingplanner:

Wij werken samen met een weddingplanner, mochten jullie opzoek zijn naar iemand die jullie dag tot in de puntjes kan verzorgen kijk dan op de we website van Cheyennepepper.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? u kunt via het contactformulier contact met ons opnemen.