Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Veel gestelde vragen

Wie mag er rijden met de gehuurde auto?

In de gehuurde auto mag alleen de gene rijden die de auto gehuurd heeft, mocht je met meerdere mensen in de auto willen rijden is het verplicht om dit aan te geven bij aanvang van de huur periode. Ook ontvangen wij dan graag een kopie van het rijbewijs van de 2e bestuurder. Deze moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn.

Ik heb schade gereden met de huurauto, wat nu?

U dient per direct contact met ons op te nemen. Daarna dient u het schade formulier samen met de tegenpartij in te vullen. Wij hebben in elke auto een schadeformulier in het dashboard kastje liggen. Uw borg word ingehouden tot bekent is wat het schade bedrag is. Is de borg niet toereikend voor de herstel kosten bent u aansprakelijk voor het restant.

Welke brandstof moet ik tanken?

Al onze auto’s rijden op euro 98, bij het terug brengen van de auto Willen wij het tankbonnetje zien zodat wij er zeker van zijn dat er euro 98 is getankt. Mocht u geen tankbonnetje kunnen overleggen houden wij de borg in.

Ik heb een bekeuring gereden met een huurauto, wat nu?

Zodra. wij een bekeuring binnen krijgen zoeken wij uit wie op dat moment verantwoordelijk was voor de huur auto. Wij nemen contact op en innen het boete bedrag. Wij rekenen 25 euro administratiekosten per gereden bekeuring.

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren?

Jouw leeftijd maakt ons niet uit, wel word er door de verzekering geeist dat je minimaal 5 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Na het inleveren van de huur auto controleren we samen of de auto netjes is terug gebracht. Ook word er gecontroleerd of je euro 98 getankt hebt en of de tank vol zit. Als dit allemaal klopt storten wij de borg direct terug.

Hoeveel kilometer mag ik met de huurauto rijden?

Je mag onbeperkt rijden met onze auto’s. De eerste 200 kilometer zijn bij de huurprijs inbegrepen, wil je meer rijden? De kosten zijn dan 1 euro per extra gereden kilometer.

Hoe zijn de auto’s verzekerd?

Onze auto’s zijn WA verzekerd op een speciale verhuur polis. Bij schade door jouw schuld ben jij dus aansprakelijk voor de gereden schade aan ons voertuig. Bij schuld van de tegenpartij ben je dus nergens voor aansprakelijk.

Kan ik ook meerdere dagen huren?

Ja dat is mogelijk, wel willen wij dat je kunt aantonen dat de huur auto op jouw eigen terrein geparkeerd kan worden.