Ambachtsweg 22

4691 SC Tholen

+31 166 611 902

Ook voor Whatsapp!

Supercar huren

Supercar van je dromen huren

Hou je van PK’s? Ben je gek op het geluid van motoren? Hou je van de geur van verbrand rubber op asfalt? Dan ben je bij Dreamcar4rent op het juiste adres! Huur bij ons de supercar van je dromen en beleef een dag als nooit te voren. We bieden een uitgebreid assortiment supercars. Onze supercars zijn te huren mét en zonder privéchauffeur.

Supercar huren als cadeau

Ben je opzoek naar een geschikt cadeau voor een vriend of vriendin? Hoe gaaf is het als hij of zij de rit van hun dromen kan waarmaken! Gun hen een adrenalinekick die ze nooit meer vergeten.
Een supercar huur je bij ons al voor een dagdeel of hele dag.

Supercar huren voor een event

Gaan jullie trouwen? Organiseer je een bedrijfsfeest? Of heb je een ander special event? Huur voor jouw event één van onze supercars en je weet zeker dat je indruk maakt. We bieden naast het verhuren van onze supercars, ook vele extra’s. Gepersonaliseerde kentekens, privé chauffeur met uitleg over één van onze auto’s en nog veel meer.

Kruip achter het stuur van onze Audi R8 met V10 Lamborghini motor

Altijd al willen weten hoe het voelt om een échte supercar te besturen? Je ervaart het met Dreamcar4rent. Rij zelfstandig in onze Audi R8. Deze auto is zo bijzonder omdat er achterin deze supercar een V10 Lamborghini motor ligt. In 4 seconden wordt je van 0 naar 100 km/h geblazen!

Een ervaring die je nooit meer vergeet

Met onze supercar ervaring beleef jij een dag om nooit te vergeten! Je vrienden zullen jaloers op je zijn. Onze Auto’s zijn te besturen zonder begeleiding. Dit geeft jou de mogelijkheid om je voor een dag eigenaar te voelen van een echte supercar.

Supercar verhuur

Wij willen graag onze passie voor auto’s graag met jou delen. Wij van Dreamcar4rent maken het voor jou mogelijk om je eigenaar te voelen van een van onze exclusieve sport auto’s. In ons assortiment hebben wij onder andere een Audi R8 V10, een Maserati Granturismo en een Mercedes CLA 45 AMG.  

Audi R8 V10

Onze Audi R8 huur je al vanaf €499,- De audi sprint in ongeveer 4 seconden naar de 100 en heeft een topsnelheid van ver boven de 300 kilometer per uur. Hij is geschikt voor 2 personen en voorzien van Bluetooth audio zodat je kunt genieten van je eigen muziek. Eigenlijk heb je in de Audi R8 V10 geen muziek meer nodig. Er ligt een waar orkest achter je rug. De 10 cilinders maken een fenomenaal geluid!

Maserati Grantursimo

Wil je toch liever stijlvol aankomen op bijvoorbeeld je gala of een andere evenement? Wij hebben ook een Maserati Granturismo in ons assortiment. Met dit Italiaans raspaardje steel je ongetwijfeld de show! De Maserati is voorzien van een Ferrari V8 motor die een fenomenaal geluid produceert. Het is zelfs zo dat deze motor is uitgeroepen tot de motor met het mooiste geluid ooit! in de Maserati is plaats voor 4 personen. Houd er wel rekening mee dat het achterin niet heel ruim is!

Nog vragen over het huren van een van onze supercars?

In onderstaande video laten wij zien hoe het huren van een van onze supercars in zijn werk gaat.

Heeft u toch nog vragen? Wij beantwoorden al uw vragen zo snel mogelijk.

heeft u vragen of opmerkingen?